Tirane, shitet apartament 1+1 , 74 m² 77.889 € (Paskuqan)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 Instituti | Kamez | Paskuqan
- Location Rruga + Nr.
- Paskuqan
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 74 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Cmimi Euro
- 77889 €
OKAZION! Shitet Apartament 1+1 në Paskuqan – Mundësi e Shkëlqyer Investimi
Shitet apartament 1+1 në Paskuqan, në një objekt të ri rezidencial, i pozicionuar në një zonë me zhvillim të shpejtë dhe me akses të lehtë në rrugët kryesore, transport publik dhe të gjitha shërbimet e nevojshme.
Detajet e apartamentit:
Tipologjia: 1+1
Kati: 2
Sipërfaqe neto: 64.5 m²
Sipërfaqe e përbashkët: 9.67 m²
Sipërfaqe bruto: 74.18 m²
Faza e punimeve: Gërmim
Çmimi: 1,050 €/m²
Apartamenti ofron një planimetri funksionale dhe është një zgjedhje ideale si për banim, ashtu edhe për investim. Duke qenë në fazat e para të ndërtimit, blerësi përfiton një çmim shumë konkurrues dhe potencial të lartë për rritje të vlerës së pronës.
Post Parkimi (Opsional):
Sipërfaqe: 14.27 m²
Çmimi: 15,000 €
Posti i parkimit ofrohet veçmas dhe siguron komoditet, siguri dhe një vlerë të shtuar për pronën.
Mos e humbisni këtë mundësi për të investuar në një apartament me standarde moderne, në një nga zonat me zhvillimin më të madh të Tiranës.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni +355684129182
Cel. : +355684129182
Shitet apartament 1+1 në Paskuqan, në një objekt të ri rezidencial, i pozicionuar në një zonë me zhvillim të shpejtë dhe me akses të lehtë në rrugët kryesore, transport publik dhe të gjitha shërbimet e nevojshme.
Detajet e apartamentit:
Tipologjia: 1+1
Kati: 2
Sipërfaqe neto: 64.5 m²
Sipërfaqe e përbashkët: 9.67 m²
Sipërfaqe bruto: 74.18 m²
Faza e punimeve: Gërmim
Çmimi: 1,050 €/m²
Apartamenti ofron një planimetri funksionale dhe është një zgjedhje ideale si për banim, ashtu edhe për investim. Duke qenë në fazat e para të ndërtimit, blerësi përfiton një çmim shumë konkurrues dhe potencial të lartë për rritje të vlerës së pronës.
Post Parkimi (Opsional):
Sipërfaqe: 14.27 m²
Çmimi: 15,000 €
Posti i parkimit ofrohet veçmas dhe siguron komoditet, siguri dhe një vlerë të shtuar për pronën.
Mos e humbisni këtë mundësi për të investuar në një apartament me standarde moderne, në një nga zonat me zhvillimin më të madh të Tiranës.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni +355684129182
Cel. : +355684129182
Location information