• Tirane, shitet apartament 1+1 , 70 m² 178.000 € (komuna parisit)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Komuna Parisit | Kristal Center
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
70 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
178000
Apartament 1+1 për shitje tek Komuna e Parisit

Ky apartament është i pozicionuar në një objekt të ri, me ashensor dhe administrim shumë të mirë, duke ofruar kushte të përshtatshme për një jetesë komode dhe moderne. Më poshtë është një përshkrim i detajuar i karakteristikave të tij:

• Pozita dhe Infrastruktura:
    • Ndodhet në zonën e Komunës së Parisit, një vend i preferuar dhe me shumë mundësi për transport dhe shërbime të ndryshme.
    • Objekt i ri me ndërtim modern dhe shërbim administrativ shumë të mirë, duke siguruar kushte të përshtatshme për jetesë.
    • Ka ashensor, një komoditet që lehtëson aksesin në katet më të larta.
  • Hapësirat e Brendshme:
    • Ambjent ndenje dhe gatimi: I konceptuar në mënyrë hapësinore, ky ambjent ofron mundësi për relaksim dhe gatim në një atmosferë moderne dhe komode. Hapsira e ngrënies është e shëndoshë dhe e përshtatshme për jetën e përditshme.
    • Dhomë gjumi: Hapësirë private dhe e qetë, e arreduar me detaje luksoze dhe me dritë natyrale që i jep një ndjesi freskie dhe rehatie.
    • Tualet: I pajisur me materialet më të mira dhe ofron kushte të pastra dhe komode.
    • Ballkon: Ofron një mundësi të shkëlqyer për relaksim jashtë shtëpisë dhe mund të përdoret si një hapësirë shtesë për argëtim.
  • Ristrukturimi dhe Arredimi:
    • Apartamenti është i restauruar me shumë kujdes dhe me një nivel të lartë të detajeve luksoze që përfshijnë mobilje moderne dhe materiale të cilësisë së lartë.
    • Dizajn i brendshëm i elegantes dhe funksional, ku çdo detaj është menduar për të ofruar një ambient të rehatshëm dhe bashkëkohor.
  • Organizimi i Hapësirës:
    • Apartamenti ka një shpërndarje të mirë të hapësirave, ku korridori shpërndarës lidh ambjentin e ndenjes me dhomën e gjumit, duke siguruar privatësi dhe mundësi për një funksionim të përshtatshëm të hapësirave.
Ky apartament është ideal për ata që kërkojnë një jetë komode dhe luksoze në një zonë të preferuar të Tiranës, me një administrim të besueshëm dhe kushte të shkëlqyera.

Cel. : 0692070047

WhatsApp
Back