Tirane, shitet apartament 1+1 , 70 m² 178.000 € (komuna parisit)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Komuna Parisit | Kristal Center
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 70 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Cmimi Euro
- 178000 €
Apartament 1+1 për shitje tek Komuna e Parisit
Ky apartament është i pozicionuar në një objekt të ri, me ashensor dhe administrim shumë të mirë, duke ofruar kushte të përshtatshme për një jetesë komode dhe moderne. Më poshtë është një përshkrim i detajuar i karakteristikave të tij:
Cel. : 0692070047
Ky apartament është i pozicionuar në një objekt të ri, me ashensor dhe administrim shumë të mirë, duke ofruar kushte të përshtatshme për një jetesë komode dhe moderne. Më poshtë është një përshkrim i detajuar i karakteristikave të tij:
- Pozita dhe Infrastruktura:
- Ndodhet në zonën e Komunës së Parisit, një vend i preferuar dhe me shumë mundësi për transport dhe shërbime të ndryshme.
- Objekt i ri me ndërtim modern dhe shërbim administrativ shumë të mirë, duke siguruar kushte të përshtatshme për jetesë.
- Ka ashensor, një komoditet që lehtëson aksesin në katet më të larta.
- Hapësirat e Brendshme:
- Ambjent ndenje dhe gatimi: I konceptuar në mënyrë hapësinore, ky ambjent ofron mundësi për relaksim dhe gatim në një atmosferë moderne dhe komode. Hapsira e ngrënies është e shëndoshë dhe e përshtatshme për jetën e përditshme.
- Dhomë gjumi: Hapësirë private dhe e qetë, e arreduar me detaje luksoze dhe me dritë natyrale që i jep një ndjesi freskie dhe rehatie.
- Tualet: I pajisur me materialet më të mira dhe ofron kushte të pastra dhe komode.
- Ballkon: Ofron një mundësi të shkëlqyer për relaksim jashtë shtëpisë dhe mund të përdoret si një hapësirë shtesë për argëtim.
- Ristrukturimi dhe Arredimi:
- Apartamenti është i restauruar me shumë kujdes dhe me një nivel të lartë të detajeve luksoze që përfshijnë mobilje moderne dhe materiale të cilësisë së lartë.
- Dizajn i brendshëm i elegantes dhe funksional, ku çdo detaj është menduar për të ofruar një ambient të rehatshëm dhe bashkëkohor.
- Organizimi i Hapësirës:
- Apartamenti ka një shpërndarje të mirë të hapësirave, ku korridori shpërndarës lidh ambjentin e ndenjes me dhomën e gjumit, duke siguruar privatësi dhe mundësi për një funksionim të përshtatshëm të hapësirave.
Cel. : 0692070047