Tirane, shitet apartament 1+1 , 65 m² 185.000 € (Prane Hotel Sokratit)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
- Location Rruga + Nr.
- Prane Hotel Sokratit
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 65 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Cmimi Euro
- 185000 €
Ofrohet për shitje një apartament modern 1+1, i pozicionuar në një nga zonat më elitare dhe më të kërkuara të Tiranës. Prona është totalisht e investuar dhe e mobiluar, me një organizim funksional dhe kushte optimale për banim të menjëhershëm ose investim afatgjatë.
Apartamenti ndodhet pranë Hotel Sokratit, në zonën e Liqenit të Thatë, një nga zonat më të preferuara për banim në Tiranë. Aksesi i shpejtë me Parkun e Madh të Liqenit Artificial, qendrën e qytetit, shkollat, universitetet, supermarketet, restorantet dhe transportin publik e bën këtë pronë një zgjedhje ideale për çdo blerës.
Ky apartament 1+1 për shitje te Liqeni i Thatë përfaqëson një investim të sigurt në një zonë me kërkesë të lartë dhe vlerë në rritje, duke ofruar komoditet, cilësi dhe një vendndodhje premium.
#ApartamentPerShitje #Apartament1Plus1 #LiqeniIThate #HotelSokrati #ApartamentNeTirane #RealEstateAlbania #ApartmentForSale #PropertyForSale #InvestimNeTirane #TiranaRealEstate #LuxuryApartment #ApartamentIMobiluar #InvestInAlbania #HomeForSale #LiqeniArtificial #PropertyInvestment #ImmobiliareTirane #ApartamentModern
Cel. : +355683000973
Location information