Tirane, shitet apartament 1+1 , 54 m² 130.000 € (tregu elektrik)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 1 Ali Demi | Tregu Elektrik
- Location Rruga + Nr.
- tregu elektrik
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 54 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Cmimi Euro
- 130000 €
Shitet apartament 1+1 i mobiluar plotësisht dhe gati për banim, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara dhe me akses të lartë në Tiranë, pranë Kompleksit Grand dhe Tregut Elektrik.
Ideale si për banim ashtu edhe për investim (lëshim me qira).
Detajet e Pronës:• Sipërfaqe Totale: 64 m² (Sipërfaqe neto: 54.3 m²)• Kati: 5 (në një pallat të mirëadministruar me ashensor)• Dokumentacioni: Me Çertifikatë Pronësie (Hipotekë)
Organizimi i brendshëm:• 1 Dhomë ndenje + Kuzhinë• 1 Dhomë gjumi e bollshme• 1 Ballkon i mbyllur (i përshtatur edhe si pjesë gatimi)• 1 Tualet
Apartamenti ndodhet në një zonë që ofron të gjitha shërbimet e nevojshme, markete, farmaci, dhe akses të menjëhershëm në transportin publik.
Price: 130,000 €Për më shumë informacione ose për një vizitë në pronë, ju lutem më kontaktoni në mesazh!
Cel. : 0697751967
Ideale si për banim ashtu edhe për investim (lëshim me qira).
Detajet e Pronës:• Sipërfaqe Totale: 64 m² (Sipërfaqe neto: 54.3 m²)• Kati: 5 (në një pallat të mirëadministruar me ashensor)• Dokumentacioni: Me Çertifikatë Pronësie (Hipotekë)
Organizimi i brendshëm:• 1 Dhomë ndenje + Kuzhinë• 1 Dhomë gjumi e bollshme• 1 Ballkon i mbyllur (i përshtatur edhe si pjesë gatimi)• 1 Tualet
Apartamenti ndodhet në një zonë që ofron të gjitha shërbimet e nevojshme, markete, farmaci, dhe akses të menjëhershëm në transportin publik.
Price: 130,000 €Për më shumë informacione ose për një vizitë në pronë, ju lutem më kontaktoni në mesazh!
Cel. : 0697751967
Location information