Tirane, shitet ambjent biznesi Kati 0, 70 m² 70.000 € (Myslym shyri)
- Tirane
- Location Rruga + Nr.
- Myslym shyri
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 70 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 70000 €
Neom146727
c21-logo
Menu
Myslym Shyr Tirana Albania
ID e Pronës: Neom146727
Shiko në Hartë
Ruaj
Property Image
Në dispozicion
Shfaq të gjitha fotot
Biznes Fast Food në Shitje | Myslym Shyr, Tiranë
70,000 €
Sip. Totale 70m2
Sip. e brendshme 70m2
Dhomat e gjumit 1
Statusi I Perdorur
Lloji Komercial
Plotesisht i mobiluar
Shikime:71
Ka hipoteke: Po
Në dispozicion
Përshkrim
Në një nga zonat më të frekuentuara dhe me qarkullimin më të lartë në Tiranë, Myslym Shyr, ofrohet për shitje një aktivitet fast-food i konsoliduar buzë rruge, me 10 vite eksperiencë në treg, klientelë të krijuar dhe reputacion të shkëlqyer.
Biznesi zhvillon aktivitetin në një ambient prej 70 m², i organizuar në mënyrë funksionale dhe i pajisur plotësisht me të gjitha pajisjet, mjetet dhe aksesorët e nevojshëm për vijimin e aktivitetit pa investime shtesë.
Fasada me xham dhe sistemi profesional i aspirimit krijojnë një ambient komod, modern dhe tërheqës për klientët. Biznesi shitet i arreduar plotësisht, gati për të vijuar punën që në ditën e parë.
Një vlerë e shtuar e kësaj oferte është edhe një fast-food i lëvizshëm (food truck), i pajisur me të gjitha aparaturat dhe banakun e nevojshëm, duke ofruar mundësi zgjerimi të aktivitetit në evente, panaire apo lokacione të ndryshme.
Biznes me histori 10-vjeçare dhe klientelë të konsoliduar
Sipërfaqe: 70 m²
Ambient i arreduar dhe i pajisur plotësisht
Fasadë xhami në pozicion buzë rruge
Sistem aspirimi profesional
Food truck i përfshirë në shitje
Kontratë qiraje e garantuar për vitet në vijim
Pozicion strategjik me fluks të lartë kalimtarësh
Çmimi i shitjes së aktivitetit: 70,000 €
Një mundësi ideale për këdo që dëshiron të investojë në një biznes funksional, fitimprurës dhe të gatshëm për të vazhduar aktivitetin menjëherë. Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, na kontaktoni.
Cel. : +355686074921
c21-logo
Menu
Myslym Shyr Tirana Albania
ID e Pronës: Neom146727
Shiko në Hartë
Ruaj
Property Image
Në dispozicion
Shfaq të gjitha fotot
70,000 €
Sip. Totale 70m2
Sip. e brendshme 70m2
Dhomat e gjumit 1
Statusi I Perdorur
Lloji Komercial
Plotesisht i mobiluar
Shikime:71
Ka hipoteke: Po
Në dispozicion
Përshkrim
Në një nga zonat më të frekuentuara dhe me qarkullimin më të lartë në Tiranë, Myslym Shyr, ofrohet për shitje një aktivitet fast-food i konsoliduar buzë rruge, me 10 vite eksperiencë në treg, klientelë të krijuar dhe reputacion të shkëlqyer.
Biznesi zhvillon aktivitetin në një ambient prej 70 m², i organizuar në mënyrë funksionale dhe i pajisur plotësisht me të gjitha pajisjet, mjetet dhe aksesorët e nevojshëm për vijimin e aktivitetit pa investime shtesë.
Fasada me xham dhe sistemi profesional i aspirimit krijojnë një ambient komod, modern dhe tërheqës për klientët. Biznesi shitet i arreduar plotësisht, gati për të vijuar punën që në ditën e parë.
Një vlerë e shtuar e kësaj oferte është edhe një fast-food i lëvizshëm (food truck), i pajisur me të gjitha aparaturat dhe banakun e nevojshëm, duke ofruar mundësi zgjerimi të aktivitetit në evente, panaire apo lokacione të ndryshme.
Një mundësi ideale për këdo që dëshiron të investojë në një biznes funksional, fitimprurës dhe të gatshëm për të vazhduar aktivitetin menjëherë. Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, na kontaktoni.
Cel. : +355686074921
Location information