Tirane, shitet ambjent biznesi Kati 0, 40 m² (Selvia)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 40 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 12000 €
Shitet Biznes Dyqan Veshjesh – Aksesore, Rruga e Dibres/ Selvia, 12,000 Euro i diskutueshem
Karakteristika :
– Ambient openspace
– Rruga e Dibres, tek Selvia
– Zona Selvia
– Ndertim i ri
– Kati 0
– I Mobiluar
– Fasade xhami
– Siperfaqja 40 m²
– Cmimi I Shitjes se Biznesit 12,000 Euro
– Cmimi i qirase mujore te ambjentit 600 euro neto
Shitet Biznes – Dyqan Veshje Aksesore – me klientele te ngritur. Biznesi ndodhet buze rruges se Dibres, nje zone e cila eshte lehtesisht e aksesueshme per klientet. Ambjenti i biznesit organizohet ne nje hapsire te madhe openspace, nje magazine (depo) dhe 1 tualet. Pjesa perpara eshte me fasade xhami e cila eshte nje avantazh per reklamimin e biznesit. Biznesi ka disa vite qe operon ne kete zone dhe ka fituar mjaft kliente.
Ambienti eshte i pajisur me kondicioner.
Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone kontaktoni ne numrin e agjencise imobiliare!
Cel. : 0692061214
Karakteristika :
– Ambient openspace
– Rruga e Dibres, tek Selvia
– Zona Selvia
– Ndertim i ri
– Kati 0
– I Mobiluar
– Fasade xhami
– Siperfaqja 40 m²
– Cmimi I Shitjes se Biznesit 12,000 Euro
– Cmimi i qirase mujore te ambjentit 600 euro neto
Shitet Biznes – Dyqan Veshje Aksesore – me klientele te ngritur. Biznesi ndodhet buze rruges se Dibres, nje zone e cila eshte lehtesisht e aksesueshme per klientet. Ambjenti i biznesit organizohet ne nje hapsire te madhe openspace, nje magazine (depo) dhe 1 tualet. Pjesa perpara eshte me fasade xhami e cila eshte nje avantazh per reklamimin e biznesit. Biznesi ka disa vite qe operon ne kete zone dhe ka fituar mjaft kliente.
Ambienti eshte i pajisur me kondicioner.
Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone kontaktoni ne numrin e agjencise imobiliare!
Cel. : 0692061214