Tirane, shitet ambjent biznesi Kati 0, 158 m² (pazari i ri)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 158 m²
- Kati
- Kati 0
Përshkrimi i Ambientit për Shitje - Biznes në Rrugën Qemal Stafa, Pazar i Ri
Cel. : 0692070047
- Lokacioni:
- Ambienti ndodhet në rrugën kryesore Qemal Stafa, pranë Pazarit të Ri, në një nga zonat më të frekuentuara dhe dinamike të qytetit.
- Pozita e tij strategjike e bën këtë ambient ideal për çdo lloj biznesi, duke ofruar ekspozim të lartë dhe akses të lehtë për klientët.
- Sipërfaqja dhe struktura:
- Ambienti ka një sipërfaqe totale prej 158.48 m².
- Ndodhet në katin 0 të një pallati të ri dhe ka dy hyrje: një nga hyrja kryesore e pallatit dhe tjetra nga ambientet e brendshme të kompleksit ku është i vendosur.
- Karakteristikat e ambientit:
- Ofron një lulishtje të hapur përpara, e cila mund të shfrytëzohet për krijimin e një atmosfere tërheqëse dhe relaksuese, ideale për tërheqjen e klientëve.
- Kjo hapësirë mund të përdoret për një shumëllojshmëri aktivitetesh, duke përfshirë restorante, kafene, dyqane ose aktivitete të tjera komerciale.
- Përfitimet e investimit:
- Ky ambient është një mundësi e shkëlqyer investimi për zhvillimin e një biznesi të suksesshëm.
- Pozita e tij në një nga zonat më të frekuentuara të qytetit e bën këtë pasuri të paluajtshme shumë tërheqëse, me potencial të madh për zhvillim komercial.
- Çmimi dhe mundësitë e blerjes:
- Çmimi i shitjes është 7500 Euro/m², një mundësi e shkëlqyer për investitorët që kërkojnë një ambient të përshtatshëm dhe strategjik për biznesin e tyre.
- Për informacion dhe vizita:
- Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, mund të na kontaktoni për të diskutuar mundësitë dhe detajet e kësaj mundësie investimi.
Cel. : 0692070047