• Tirane, shitet ambjent biznesi Kati 0, 108 m² (rruga e kavajes)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Location Rruga + Nr.
rruga e kavajes
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
108 m²
Kati
Kati 0

🎯 Ambient Biznesi në Shitje – Rruga e Kavajës (Mundësi Ideale Investimi)​

Shitet ambient biznesi strategjik në një nga zonat më komerciale dhe me fluks më të lartë në Tiranë, tek Rruga e Kavajës. Një pronë premium me një biznes ekzistues (Bar-Kafe) me xhiro të konsoliduar dhe klientelë të ngritur, çka e bën këtë një mundësi të shkëlqyer me kthim të shpejtë investimi (ROI).

📌 Detajet e Pronës:​

• Sipërfaqja: 108.4
  • Kati: 0 (Pozicion i shkëlqyer në rrugë kryesore)
  • Organizimi: Open Space (Hapësirë e shfrytëzuar në maksimum)
  • Tualet: 1

💎 Pse vlen të investosh në këtë pronë?​

• Vizualitet dhe Lokacion: Fasada e xhamit dhe pozicionimi direkt në katin 0 buzë një prej rrugëve më të frekuentuara të kryeqytetit garantojnë ekspozim maksimal dhe rrjedhë të pandërprerë klientësh.
  • Biznes Aktiv dhe i Mobiluar: Ambienti shitet i mobiluar plotësisht dhe në gjendje pune si Bar-Kafe. Klientela e ngritur dhe e rregullt ju siguron të ardhura që në ditën e parë të kalimit të pronësisë.
  • Fleksibilitet: Falë strukturës Open Space, prona ka potencial të lartë edhe për t'u adaptuar për biznese të tjera si: showroom, klinikë mjekësore/estetike, farmaci, zyrë përfaqësie, etj.
📈 Vlera e shtuar: Pronat në Rrugën e Kavajës njohin vetëm rritje të vlerës së tregut vit pas viti, duke e bërë këtë një aset të sigurt për portofolin tuaj imobiliar.
  • Referenca:

PRIME69192

Cel. : +355696022060

WhatsApp
Location information
address
rruga e kavajes, Tirane, Shqiperi
Back