Tirane, shitet ambjent biznesi Kati 0, 108 m² (rruga e kavajes)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
- Location Rruga + Nr.
- rruga e kavajes
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 108 m²
- Kati
- Kati 0
Ambient Biznesi në Shitje – Rruga e Kavajës (Mundësi Ideale Investimi)
Shitet ambient biznesi strategjik në një nga zonat më komerciale dhe me fluks më të lartë në Tiranë, tek Rruga e Kavajës. Një pronë premium me një biznes ekzistues (Bar-Kafe) me xhiro të konsoliduar dhe klientelë të ngritur, çka e bën këtë një mundësi të shkëlqyer me kthim të shpejtë investimi (ROI).
Detajet e Pronës:
- Sipërfaqja: 108.4
- Kati: 0 (Pozicion i shkëlqyer në rrugë kryesore)
- Organizimi: Open Space (Hapësirë e shfrytëzuar në maksimum)
- Tualet: 1
Pse vlen të investosh në këtë pronë?
- Vizualitet dhe Lokacion: Fasada e xhamit dhe pozicionimi direkt në katin 0 buzë një prej rrugëve më të frekuentuara të kryeqytetit garantojnë ekspozim maksimal dhe rrjedhë të pandërprerë klientësh.
- Biznes Aktiv dhe i Mobiluar: Ambienti shitet i mobiluar plotësisht dhe në gjendje pune si Bar-Kafe. Klientela e ngritur dhe e rregullt ju siguron të ardhura që në ditën e parë të kalimit të pronësisë.
- Fleksibilitet: Falë strukturës Open Space, prona ka potencial të lartë edhe për t'u adaptuar për biznese të tjera si: showroom, klinikë mjekësore/estetike, farmaci, zyrë përfaqësie, etj.
Vlera e shtuar: Pronat në Rrugën e Kavajës njohin vetëm rritje të vlerës së tregut vit pas viti, duke e bërë këtë një aset të sigurt për portofolin tuaj imobiliar.
- Referenca:
PRIME69192
Cel. : +355696022060
Location information