Tirane, shitet , 96 m²
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
- Siperfaqja m²
- 96 m²
- Cmimi Euro
- 22000 €
Shitet Biznes Exchange!
Shitet Biznes Exchange, Buzë Rrugës Myslym Shyri
Ofrohet për shitje një biznes Exchange i pozicionuar në një nga zonat më të frekuentuara dhe elitare të Tiranë, buzë rrugës Rruga Myslym Shyri.
Me një sipërfaqe prej 36 m², ambienti është i organizuar në mënyrë funksionale dhe i investuar me arredim bashkëkohor, duke përmbushur të gjitha standardet dhe kushtet e sigurisë të nevojshme për ushtrimin e aktivitetit Exchange.
Biznesi operon në një zonë me qarkullim të lartë këmbësorësh dhe automjetesh, duke garantuar vizibilitet maksimal dhe klientelë të qëndrueshme.
Avantazhe Kryesore:
Lokacion premium, buzë rruge kryesore
Ambient i investuar dhe gati për operim
Standard i lartë sigurie
Marrëveshje qiraje 5-vjeçare me të drejtë rinovimi
Çmimi: 22,000 €
Një mundësi shumë e mirë investimi për këdo që kërkon të vazhdojë ose të zgjerojë aktivitetin në fushën e këmbimit valutor, në një nga zonat më strategjike të qytetit.
Cel. : 068 800 3327
Shitet Biznes Exchange, Buzë Rrugës Myslym Shyri
Ofrohet për shitje një biznes Exchange i pozicionuar në një nga zonat më të frekuentuara dhe elitare të Tiranë, buzë rrugës Rruga Myslym Shyri.
Me një sipërfaqe prej 36 m², ambienti është i organizuar në mënyrë funksionale dhe i investuar me arredim bashkëkohor, duke përmbushur të gjitha standardet dhe kushtet e sigurisë të nevojshme për ushtrimin e aktivitetit Exchange.
Biznesi operon në një zonë me qarkullim të lartë këmbësorësh dhe automjetesh, duke garantuar vizibilitet maksimal dhe klientelë të qëndrueshme.
Avantazhe Kryesore:
Lokacion premium, buzë rruge kryesore
Ambient i investuar dhe gati për operim
Standard i lartë sigurie
Marrëveshje qiraje 5-vjeçare me të drejtë rinovimi
Çmimi: 22,000 €
Një mundësi shumë e mirë investimi për këdo që kërkon të vazhdojë ose të zgjerojë aktivitetin në fushën e këmbimit valutor, në një nga zonat më strategjike të qytetit.
Cel. : 068 800 3327
Location information