• Tirane, shitet 1+1+Ballkon , 77 m² (Grow Green Rezidence Sauk)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Qyteti Studenti | Sauk
Location Rruga + Nr.
Grow Green Rezidence Sauk
Siperfaqja m²
77 m²
Nr dhoma
1+1
Apartament 1+1 per Shitje tek Grow Green Rezidence Sauk

Shitet apartament 1+1, me sipërfaqe 77 m², i pozicionuar në një kompleks modern banimi që ndodhet në zonën e Saukut, një nga zonat më të qeta dhe më të preferuara për banim në Tiranë. Zona ofron ajër të pastër, pamje të gjelbërta dhe lidhje të shpejtë me Liqenin Artificial, Rrugën e Elbasanit dhe qendrën e qytetit.

Apartamenti ndodhet në fazë ndërtimi, duke i ofruar blerësit mundësinë të bëjë personalizime sipas dëshirës për ndarjen dhe përfundimet e brendshme. Projekti është konceptuar për të ofruar komoditet maksimal, ndriçim natyral dhe standarde të larta ndërtimi.

Organizimi i brendshëm përfshin:
-Ambient ndenjeje së bashku me ambientin e gatimit
-Dhoma gjumi
-Tualet
-Ballkon

Zona e Saukut po përjeton një zhvillim të qëndrueshëm urban, me komplekse moderne, rrugë të reja infrastrukturore dhe shërbime bashkëkohore si supermarkete, institucione arsimore, bare e restorante. Falë pozitës së saj gjeografike, kjo zonë kombinon qetësinë e perifërisë me aksesin e lehtë në qendrën e Tiranës.

Ky apartament përfaqëson një mundësi të shkëlqyer investimi, si për banim familjar, ashtu edhe për investim afatgjatë, në një zonë që po fiton çdo ditë e më shumë vlerë në tregun imobiliar të kryeqytetit.

Për më shumë informacion rreth projektit dhe fazës së ndërtimit, ju ftojmë të na kontaktoni!

WhatsApp
Location information
address
Grow Green Rezidence Sauk, Tirane, Shqiperi
Back