• Tirane, Shiten Pajisjet Metal perpunuese

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Instituti | Kamez | Paskuqan
Cmimi Euro
7000
! Shiten Pajisjet Metal perpunuese!

1-Torno Metali prodhim Kinez 2 Metra e gjate.
2-Trapan Kollone metal Shpuese.
3-Sharre me fleta Metal prerese.
4-Trapan Banko bashke me tavoline+morsete.
5-Gur zmeril me dy koka.


Paisjet shoqerohen:
1 Plato shtrengimi metali me nofulla te vecanta. Mbi 4 mandrino rezerve per tornon.
Mbi 5 mandrinobrezerve per trapanin.Thika dhe vidio per tornon sasi e konsiderueshme.
Mbi 60 punto metali gjendje. Matravida dore filetimi (M/F) mbi 60 cope.
Kalibra dhe Mikrometra profesional.
CMIMI 7000 EURO ose ndrrim 10000 euro.
Pajisjet dhe oficina mund te jepen dhe me qera mujore 1200 Euro.


Cel: 0686110000
 


WhatsApp
Back
Top