• Tirane, shes ZGARE PER PJEKJE QINGJI NE HELL 2.000 Euro

Cmimi Euro
2000
Shes zgare per pjekje qingji ne hell,zgara eshte me dy dhoma pjekje dhe munde te piqen njekohesisht deri ne 8 qingja,gjithashtu zgara ka 2 elektro motorr per rotullimin gjate pjekjes.
Cmimi 2000 euro.
Per cdo informacion telefono ne numrin 0685550993

Cel. : 0685550993
 


WhatsApp
Back
Top