Tirane, shes Vile 3 Katshe Kati 3, 688 m² 1.580.000 € (Petrel)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 688 m²
- Nr dhoma
- 7+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 1580000 €
Vilë elegante 3-katëshe në shitje në kompleksin prestigjioz “Rolling Hills Luxury Residences”, Petrelë – Tiranë
E pozicionuar në zonën e qetë dhe piktoreske të Petrelës, vetëm pak minuta larg zhurmës së Tiranës, kompleksi i mbyllur “Rolling Hills” ofron një stil jetese luksoz mes natyrës, ajrit të pastër dhe qetësisë absolute. Me 154 vila të rafinuara, ky zhvillim ekskluziv përfaqëson mënyrën më të mirë për të jetuar me stil dhe rehati.
Kemi kënaqësinë të ofrojmë ekskluzivisht për shitje një vilë 3-katëshe të projektuara me kujdes të veçantë për të ofruar komoditet maksimal, privatësi dhe ambiente të bollshme — perfekte për familje ose për ata që kërkojnë një strehë të qetë me të gjitha komoditetet moderne.
Karakteristikat e Pronës:
Sipërfaqe e brendshme totale: 391.4 m²
Sipërfaqe trualli: 688 m² (e regjistruar në hipotekë)
Pishinë private
Oborr dhe hapësira të gjelbra të bollshme
⸻
Organizimi i Kateve:
Kati -1 (Bodrum | 86 m²):
• 2 dhoma gjumi për miq/personel
• Lavanderi
• Depo
• Dhomë teknike
• 1 tualet
Kati përdhe (161.7 m² total | 143.7 m² brenda + 18 m² verandë):
• Sallon elegant
• Ambient ngrënieje i veçuar
• Kuzhinë moderne e ndarë
• 1 dhomë gjumi për miq me tualet personal
• Verandë e bollshme me pamje nga kopshti
Kati i parë (143.7 m² total | 128 m² brenda + 15.7 m² verandë):
• Dhomë matrimoniale me ballkon privat, garderobë të madhe dhe tualet brenda
• 2 dhoma gjumi shtesë, secila me tualet privat (njëra ka edhe garderobën e vet)
⸻
Komuniteti & Stili i Jetës:
Banorët e Rolling Hills gëzojnë akses në “Rolling Hills Recreation Park”, një hapësirë e gjelbër brenda kompleksit që përfshin:
• Fusha sportive
• Kënde lojërash për fëmijë
• Zona të dedikuara për relaks dhe kohë të lirë
• Shërbime komunitare dhe facilitete për një stil jetese të përmirësuar
Qoftë si banesë familjare, apo si shtëpi pushimi, kjo pronë ofron balancën perfekte mes natyrës dhe luksit modern, vetëm pak minuta larg nga qendra e qytetit.
⸻
Një mundësi e rrallë për të zotëruar një vilë në një nga komunitetet më të kërkuara të Tiranës.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë private.
Cel. : +355692031904
E pozicionuar në zonën e qetë dhe piktoreske të Petrelës, vetëm pak minuta larg zhurmës së Tiranës, kompleksi i mbyllur “Rolling Hills” ofron një stil jetese luksoz mes natyrës, ajrit të pastër dhe qetësisë absolute. Me 154 vila të rafinuara, ky zhvillim ekskluziv përfaqëson mënyrën më të mirë për të jetuar me stil dhe rehati.
Kemi kënaqësinë të ofrojmë ekskluzivisht për shitje një vilë 3-katëshe të projektuara me kujdes të veçantë për të ofruar komoditet maksimal, privatësi dhe ambiente të bollshme — perfekte për familje ose për ata që kërkojnë një strehë të qetë me të gjitha komoditetet moderne.
Karakteristikat e Pronës:
Sipërfaqe e brendshme totale: 391.4 m²
Sipërfaqe trualli: 688 m² (e regjistruar në hipotekë)
Pishinë private
Oborr dhe hapësira të gjelbra të bollshme
⸻
Organizimi i Kateve:
Kati -1 (Bodrum | 86 m²):
• 2 dhoma gjumi për miq/personel
• Lavanderi
• Depo
• Dhomë teknike
• 1 tualet
Kati përdhe (161.7 m² total | 143.7 m² brenda + 18 m² verandë):
• Sallon elegant
• Ambient ngrënieje i veçuar
• Kuzhinë moderne e ndarë
• 1 dhomë gjumi për miq me tualet personal
• Verandë e bollshme me pamje nga kopshti
Kati i parë (143.7 m² total | 128 m² brenda + 15.7 m² verandë):
• Dhomë matrimoniale me ballkon privat, garderobë të madhe dhe tualet brenda
• 2 dhoma gjumi shtesë, secila me tualet privat (njëra ka edhe garderobën e vet)
⸻
Komuniteti & Stili i Jetës:
Banorët e Rolling Hills gëzojnë akses në “Rolling Hills Recreation Park”, një hapësirë e gjelbër brenda kompleksit që përfshin:
• Fusha sportive
• Kënde lojërash për fëmijë
• Zona të dedikuara për relaks dhe kohë të lirë
• Shërbime komunitare dhe facilitete për një stil jetese të përmirësuar
Qoftë si banesë familjare, apo si shtëpi pushimi, kjo pronë ofron balancën perfekte mes natyrës dhe luksit modern, vetëm pak minuta larg nga qendra e qytetit.
⸻
Një mundësi e rrallë për të zotëruar një vilë në një nga komunitetet më të kërkuara të Tiranës.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë private.
Cel. : +355692031904