Tirane, shes Vile 3 Katshe Kati 3, 466 m² (Rruga e Kavajes)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 466 m²
- Kati
- Kati 0
Zona/Rruga : Rruga e Kavajes
Shesim Super Vile 3 Kateshe tek Rruga e Kavajes Tirane !
Vila ndodhet ne nje zone shume te mire e cila eshte zhvilluar kohet e fundit, me akses te menjehershem ne rruget kryesore e cila lehteson aksesin e shpejte ne pjese te ndryshme te qytetit. Ideale per investim, Klinike ose Apartamente Airbnb.
Informacjon teknik :
Siperfaqe trualli: 120 m2
Siperfaqe ndertimi: 466.1 m2
Organizimi:
•Kati 1 eshte i organizuar ne dupleks :
Koridor shperndares ne 1 Dhoma Gjumi, 1 Salle palestre dhe1 Tualet.
Me shkalle te brendeshme lidhese kalojme ne katin e dyte te dupleksit ku korridori ben shperndarjen ne nje sallon se bashku me kuzhinen, dy dhomat e gjumit, nje tualet dhe veranda te bollshme.
- Cdo gje moderne e arreduar ne vitin e fundit.
•Kati 2 organizohet nga :
1 Korridor qe ben shperndarjen ne 1 Sallon dhe ne 1 kend ngrenjeje, 1 kuzhine gatimi te vecuar me dalje ne ballkon, 2 dhoma gjumi, 2 tualete ku njeri prej tualeteve ndodhet ne dhomen martesore dhe 1 garderobe.
•Kati 3, papafingo :
Sallon Ndënjie edhe i Ngrenies, Ambient Gatimi me vete, 1 Dhome Gjumi edhe 1 Tualet. Ne Papafingo ka edhe nje verande me pamje komplet te lire me siperfaqe 57.7m2
- Cdo gje e arreduar me shije, pajiset e markave nga me te mira ne treg.
Vila eshte me dokumentacjon te rregullt hipotekor.
Për më shumë informacion më kontaktoni +355 69 399 0436
Shesim Super Vile 3 Kateshe tek Rruga e Kavajes Tirane !
Vila ndodhet ne nje zone shume te mire e cila eshte zhvilluar kohet e fundit, me akses te menjehershem ne rruget kryesore e cila lehteson aksesin e shpejte ne pjese te ndryshme te qytetit. Ideale per investim, Klinike ose Apartamente Airbnb.
Informacjon teknik :
Siperfaqe trualli: 120 m2
Siperfaqe ndertimi: 466.1 m2
Organizimi:
•Kati 1 eshte i organizuar ne dupleks :
Koridor shperndares ne 1 Dhoma Gjumi, 1 Salle palestre dhe1 Tualet.
Me shkalle te brendeshme lidhese kalojme ne katin e dyte te dupleksit ku korridori ben shperndarjen ne nje sallon se bashku me kuzhinen, dy dhomat e gjumit, nje tualet dhe veranda te bollshme.
- Cdo gje moderne e arreduar ne vitin e fundit.
•Kati 2 organizohet nga :
1 Korridor qe ben shperndarjen ne 1 Sallon dhe ne 1 kend ngrenjeje, 1 kuzhine gatimi te vecuar me dalje ne ballkon, 2 dhoma gjumi, 2 tualete ku njeri prej tualeteve ndodhet ne dhomen martesore dhe 1 garderobe.
•Kati 3, papafingo :
Sallon Ndënjie edhe i Ngrenies, Ambient Gatimi me vete, 1 Dhome Gjumi edhe 1 Tualet. Ne Papafingo ka edhe nje verande me pamje komplet te lire me siperfaqe 57.7m2
- Cdo gje e arreduar me shije, pajiset e markave nga me te mira ne treg.
Vila eshte me dokumentacjon te rregullt hipotekor.
Për më shumë informacion më kontaktoni +355 69 399 0436