Tirane, shes Vile 3 Katshe Kati 3, 313 m² 460.000 € (ROSES RESIDENCE)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 313 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 460000 €
VILE INDIVIDUALE PER SHITJE, "ROSES RESIDENCE" PRANE LIQENIT TE FARKES!
VILE INDIVIDUALE PER SHITJE, "ROSES RESIDENCE" PRANE LIQENIT TE FARKES!
Truall : 150.8 m²
Kati -1 : 56.5 m²
Kati perdhe : 81.1 m²
Shkallet : 5.1 m²
Kati i pare : 87 m²
Veranda : 84.1 m²
TOTAL : 313,8 m²
Organizimi i vilës:
Në katin nëntoke ndodhet ambjenti teknik, lavanderia dhe ambjentet e lojrave.
Kati përdhe, në hyrje, në të majtë të korridorit ndodhet tualeti, në të djathtë është hyrja për në dhomën e ndenjes, në fund të saj ndodhet tavolina e ngrenies dhe kuzhina, të cilat kanë akses me ambjentet rekreative në oborrin privat.
Katin e pare ndodhen 3 dhoma gjumi dy për femije të cilat kanë një tualet të përbashkët në korridor dhe dhoma e madhe e cifit e cila ka garderob dhe tualet në brendesi të saj, me pas me shkallët që pershkojnë të treja katet e vilës krijohet mundesia për të shijuar verandën e cila është një ambjent shplodhës.
Vila është një nga ndërtimet më bashkëkohore në qytetin e Tiranës, të gjitha materialet e përdurora për ndërtimin e tyre janë të çertifikuara nga Bashkimi Europian. Materiali i përdorur për muraturën është tullë dekorative e cila është e vendosur në pjesën e jashtme të perimetrit, për termoizolimin është përdorur poliretan kundra zjarrit dhe me pase në brendesi është përdorur tulle e lehtësuar me vrima.
Vetratat jan. Vetratat janë me 3 xhama te cilat sigurojnë eficenc termike dhe akustike.
SPEED109002
Për më shumë informacion ose vizitë në pronë ju lutem më kontaktoni!
Cel. : 0688099922
Contact WhatsApp