Tirane, shes Shitet Biznes Bar–Kafe–Kreperi – Myslym Shyr (VR111) 15.000 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
- Cmimi Euro
- 15000 €
Shitet Biznes Bar–Kafe–Kreperi – Myslym Shyr (VR111)
Vendndodhja: Myslym Shyr, Tiranë
Lloji i biznesit: Bar – Kafe – Kreperi
Statusi: Aktiv dhe funksional
Xhiro mujore: rreth 5,000,000 Lekë
Platforma: Aktiv edhe në Wolt, me klientelë të rregullt
Koha e hapjes: më pak se 3 muaj
Investimi total: rreth 20,000,000 Lekë
Çmimi i shitjes: 15,000,000 Lekë
VR111
Shitet biznes bar–kafe–kreperi në një nga zonat më të frekuentuara dhe tregtare të Tiranës, Myslym Shyr. Biznesi është i sapohapur, me investim të konsiderueshëm dhe të realizuar me standard të lartë, duke përfshirë mobilim, pajisje dhe organizim modern.
Aktiviteti funksionon rregullisht me xhiro mujore të kënaqshme rreth 5 milion lekë dhe disponon klientelë të qëndrueshme, si në ambient ashtu edhe përmes platformës Wolt.
Biznesi shitet për arsye personale, me një çmim shumë të favorshëm krahasuar me investimin e kryer.
Një mundësi shumë e mirë për këdo që kërkon të marrë një biznes gati, funksional dhe me potencial të lartë zhvillimi në një zonë premium.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë:
Na kontaktoni në: 069 673 4461
VR111
Cel. : 069 673 4461
Vendndodhja: Myslym Shyr, Tiranë
Lloji i biznesit: Bar – Kafe – Kreperi
Statusi: Aktiv dhe funksional
Xhiro mujore: rreth 5,000,000 Lekë
Platforma: Aktiv edhe në Wolt, me klientelë të rregullt
Koha e hapjes: më pak se 3 muaj
Investimi total: rreth 20,000,000 Lekë
Çmimi i shitjes: 15,000,000 Lekë
Shitet biznes bar–kafe–kreperi në një nga zonat më të frekuentuara dhe tregtare të Tiranës, Myslym Shyr. Biznesi është i sapohapur, me investim të konsiderueshëm dhe të realizuar me standard të lartë, duke përfshirë mobilim, pajisje dhe organizim modern.
Aktiviteti funksionon rregullisht me xhiro mujore të kënaqshme rreth 5 milion lekë dhe disponon klientelë të qëndrueshme, si në ambient ashtu edhe përmes platformës Wolt.
Biznesi shitet për arsye personale, me një çmim shumë të favorshëm krahasuar me investimin e kryer.
Një mundësi shumë e mirë për këdo që kërkon të marrë një biznes gati, funksional dhe me potencial të lartë zhvillimi në një zonë premium.
Na kontaktoni në: 069 673 4461
Cel. : 069 673 4461