• Tirane, shes Shes 10 €

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Laprake | Spitali ushtarak | Dogana
Cmimi Euro
10
Pershendetje!

Ne dyqanin tone gjenden mbi 100 lloj artikujsh ne sasi, cilesi, permasa, ngjyra, forma sipas kerkesave tuaj dhe me cmime

KONKURUESE!

Si: Pllaka balte antike veshjeje ambjentesh te ndryshme, tulla shamat dekorative (zjarrduruese), te reja dhe te perdorura, oxhaqe, furra, aksesore balte dekorues te ndryshme sipas kerkeses tuaj, mbulesa muresh dhe shkallesh, oxhaqe, furra, hell pjekje, llac shamat, cimento zjarrduruese, pluhur mermeri, blloqe betoni, vazo balte lulesh te dekoruarua me gur, tulla oxhaku, blloqe oxhaku, panorama
Te ndryshme, gure dekorues, kupola oxhaku etj....

A D R E S A: Sapo fillon mbikalimi Tirane -Durres ne te djathte, perballe Zanusit 100m nga lokal Sibora. 🤲


Ju lutem Na kontaktoni ne nr. Tel. 0673134256
Faleminderit per kohen tuaj!
🤲

Cel. : 0673134256
 


WhatsApp
Back
Top