• Tirane, shes Scoter Electric 25500 leke

Tirane
Tipi
Cmimi Euro
255
Skuter Elektrik (Scooter Electric M365). Ka motorr me performance te larte 350W dhe pershkon deri ne 30 km distance me nje karikim te vetem. Eshte i pajisur me ekran per te treguar te dhena te ndryshme si shpejtesia dhe bateria e mbetur. Shpejtesia max 25 km/ore. Praktik ne perdorim dhe ze shume pak vend. Eshte i pajisur edhe me drite LED per te pare ne erresire.

Adresa: Rruga Tre Deshmoret, Tirane

Cel. : 0676740931
 


WhatsApp
Back
Top