• Tirane, shes Qender Solarium & Estetike Sallon

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Qender
Cmimi Euro
45000
Shes biznesin qender solariumi dhe estetike, me 4 solare te shtrire dhe 1 krevat estetik. 45 000 €
Rruga Him Kolli, Tirane.
Cel. : 0698396832
 


WhatsApp
Back
Top