• Tirane, shes pajisje mjekesore Aparate OPEP dhe Aerosol

Kombinimi unik i AEROBIKA OPEP ME AEROECLIPSE DHE AEROSOL per nje terapi superiore te medikamenteve tuaja me inhalacion. I studiuar dhe i pershteteshem per te semuret me Astma bronkiale, Bronkektazi, Fibroze te mushkerive

www.kujdesirespirator.com

Tel: 0697007123
 


WhatsApp
Back
Top