Tirane, shes pajisje laser Depilimi me Fibër Optike 808nm
- Tirane
- Tipi
- pajisje laser
Makineria Laser Depilimi me Fibër Optike 808nm.
Më efektiv dhe më i shpejtë
Laseri me fibër optike i përdorur në makineritë laser kirurgjikalë për besueshmërinë e tij të lartë, ofron një performancë të nivelit superior.Trajtimet me Laser Depilimi me Fibër Optike 808nm janë të shpejta dhe efektive, falë emetimit të rrezes laser të përqendruar në një fibër optike shumë të lehtë 400 mikron, e cila, përmes një lente të evoluar, lëshon energji të lartë në vetëm disa millesekonda në një sipërfaqe prej 12 x 12 mm.
Më shumë trajtime, me më pak lodhje
Doreza e Makinerisë Laser me Fibër Optike 808nm, falë peshës shumë të lehtë i bën edhe seancat e gjata të seancave me më pak lodhje për personelin e qendrës.Më shumë rehati për klientin
Ftohje e lëkurës deri në -4°Kurseni në kostot e mirëmbajtjes
Kostot e mirëmbajtjes dhe konsumit të reduktuara në minimum për zëvendësimin e fibrës optike me një jetëgjatësi deri në 50 milionë impulse, krahasuar me zëvendësimin e një diode me një jetëgjatësi mesatare prej 10 milionë impulsesh.Një filtër praktik i jashtëm për ujin dhe i thjeshtë për tu lidhur me makinerinë Laser me Fibër Optike, mund të përdoret për pastrimin dhe kontrollin periodik.
Lidhja WI-FI
Për të mbajtur gjithmonë makineritë të përditësuara, përmirësimet e softuerit te makinerisë mund të shkarkohen lehtësisht, në modalitetin WI-FI, duke u lidhur atë me serverin e dedikuar të kompanisë.https://www.aparaturaestetike.al/laser-depilim-fiber-optike.html
Cel. : 0684166067