• Tirane, shes fshese me korent

Tirane
Tipi
fshese me korent
Shes fshese me korent qe ka funksion edhe pastrimin e ajrit, eshte me depozite uji dhe nuk lejon qe pluhurat dhe papastertite qe thith te kthehen edhenjehere ne ambient. Me garanci 8 vjecare. Vjen bashke me paisje per larje tapeti dhe te kendeve, karrigeve etj. si dhe shampo , detergjent pastrues dhe vajra esencial.
Me poshte keni video ilusturese. Paisja eshte perdorur 2 muaj. Shitet per arsye mosperdorimi 2000 euro (cmimi i blerjes 2800 euro).

Kush eshte i interesuar te kontaktoje ne whatsap ne nr +355 69 30 38 049 .
 
Back
Top