• Tirane, shes fshese me korent 1.500 Euro

Cmimi Euro
1500
Shitet fshesë korenti Kirby, full options. Fshesa mundëson pastrim të thellë me sistem vakumi. Mundëson larje dyshekësh, Tapetesh, Pallto dhe Kolltuqe, me shkumë. Opsion për pastrim të thatë. Ka në përbërje pajisje masazhi. Mundëson Larje të pllakave të dyshemesë dhe të banjos. Përdoret lehtësisht për pastrimin e mureve. Mund të përdoret edhe si fshesë me korent për pastrim shumë të thellë për shkak të goditjes së thellë që realizon makina kirby. Fshesa eshte pothuajse e pa perdorur.

Cel. : 0682056247
 


WhatsApp
Back
Top