• Tirane, shes biciklete me palosje Ecosmo- DAHON- Made in Germany 190 Euro

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
Cmimi Euro
190
Ngjyra.....: e zeze

Shes biçikletë 20' me palosje Ecosmo Dahon Gjermane

Biçikleta është me trup full alumini shume e lehtë. Sistemin e frenave origjinal Promax.

Sistemin e Marshave Shimano Deore me 1x6 marsha.

Shalën America- Made in Italy me sustacion.

Gomat city gjysëm turbolare origjinale KENDA.

Bucelat origjinale ASES

Aksi qendror me Guzhinete

Tubat e kavove te marshave dhe frenave origjinale jagwire kundra plasaritjeve dhe zgjatjeve nga kushtet atmosferike

Bicikletes i paloset trupi, timoni dhe pedalet dhe shala I hiqet dhe behet ne nje dimension shume te vogel per tu transportuar shume lehte.

Bicikleta ka canten e vet per ta transportuar lehtesisht ne bagazhin e çdo makine sado e vogel te jete.

Bicikleta është e pershtatshme per çdo grupmoshe

Cel. : 0672048999
 


WhatsApp
Back
Top