• Tirane, shes biciklete LIQBIKE 800 Euro

Ngjyra.....: e bardhe

Biciklete elektrike e ardhura nga Gjermania, marka LIQBike, motorr Bosch, me kater shpejtesi: Eco, Tour, Sport dhe Turbo. Autonomi deri 80 km ne modalitetin Tour dhe 50 km ne modalitetin Turbo. E perdorur shume pak per levizje ne qytet. Panel elektronik per shpejtesine, kilometrat totale, kilometrat e nje udhetimi, % e baterise, km e mbetur me modalitetin e baterise. Gjithsej 1500 km te certifikuara nga paneli elektronik. Motorr, karikues dhe bateri origjinale Bosch.

Cel. : 0694068358
 


WhatsApp
Back
Top