• Tirane, shes artikuj intimo/brendshme me shumice dhe pakice

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Shes me shumice dhe pakice artikuj intimo ose te brendeshme.

Adresa e dyqanit Rr. "Sami Frasheri", afer shkolles Edit Turham ose 11 Janari

Bashkengjitur gjendet dhe fotoja e ambjentit.

Cel. : 069 27 70 880
 


WhatsApp
Back
Top