• Tirane, shes Apple iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2015) 850 Euro

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
Apple
Cmimi Euro
850
Te dhenat:


iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2015)
Processor 3.2 GHz Intel Core i5
Memory 24 GB 1867 MHz DDR3 (upgrade)
Startup 500 GB SSD
Graphics AMD Radeon R9 M380 2 GB
Serial Number C02QHJF6GG7J


Mouse dhe tastjere apple origjinale.
Cel. : 0674529292
 


WhatsApp
Back
Top