Tirane, shes apartament 4+1 Kati 4, 450 m² 1.450.000 € (Secret Garden Residence)
- Tirane
- Location Rruga + Nr.
- Secret Garden Residence
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 450 m²
- Nr dhoma
- 4+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 1450000 €
Shesim vilë Individuale me pishine tek "Secret Garden Residence", prane Teg-ut!
Ofrojmë për shitje këtë vilë të mrekullueshme, e ndodhur në një nga zonat më ekskluzive per te banuar.
Prona ka nje siperfaqje Trualli prej 350m2 dhe organizohet ne oborr te gjelberuar, pishine e sapo ndertuar.
Organizimi i vilës:
Kati perdhe organizohet ne hyrje me korridor, sallon ndenje me dalje ne ballkon, kuzhine, tualet, verande e bollshme, garanzhd i mbyllur per 2 makina, palester etj.
Kati i pare organizohet i gjithe open space, sallon i madh ndenje, kuzhine, tualet
Kati i dyte jane 3 dhoma gjumi, 3 tualete
Kati i trete, dhome gjumi matrimoniale me garderobe dhe tualet, verande me pamje te lire.
Ambienti i jashtëm:
Oborr të gjelbëruar, i rregulluar me kujdes, ku ndodhet edhe një pishinë private ,vend ideal për relaks dhe momente familjare.
Karakteristikat:
-Ndërtim cilësor me arkitekturë moderne
-Mobilim elegant dhe i rafinuar
-Dritë natyrale gjatë gjithë ditës
-Zona me standard të lartë jetese dhe qetësi absolute
Një pronë unike, perfekte si për banim familjar luksoz, ashtu edhe si investim.
Ka hipoteke: Po
Për më shumë informacion dhe për vizitë në pronë, na kontaktoni!
Ofrojmë për shitje këtë vilë të mrekullueshme, e ndodhur në një nga zonat më ekskluzive per te banuar.
Prona ka nje siperfaqje Trualli prej 350m2 dhe organizohet ne oborr te gjelberuar, pishine e sapo ndertuar.
Organizimi i vilës:
Kati perdhe organizohet ne hyrje me korridor, sallon ndenje me dalje ne ballkon, kuzhine, tualet, verande e bollshme, garanzhd i mbyllur per 2 makina, palester etj.
Kati i pare organizohet i gjithe open space, sallon i madh ndenje, kuzhine, tualet
Kati i dyte jane 3 dhoma gjumi, 3 tualete
Kati i trete, dhome gjumi matrimoniale me garderobe dhe tualet, verande me pamje te lire.
Ambienti i jashtëm:
Oborr të gjelbëruar, i rregulluar me kujdes, ku ndodhet edhe një pishinë private ,vend ideal për relaks dhe momente familjare.
Karakteristikat:
-Ndërtim cilësor me arkitekturë moderne
-Mobilim elegant dhe i rafinuar
-Dritë natyrale gjatë gjithë ditës
-Zona me standard të lartë jetese dhe qetësi absolute
Një pronë unike, perfekte si për banim familjar luksoz, ashtu edhe si investim.
ID e Pronës: SPEED137746Ka hipoteke: Po
Për më shumë informacion dhe për vizitë në pronë, na kontaktoni!
Contact WhatsApp
Location information