Tirane, shes apartament 3+1+Ballkon Kati 11, 138 m² 359.000 € (Kompleksi Magnet)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Square 21 | Parku | Globe
- Location Rruga + Nr.
- Kompleksi Magnet
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 138 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 11
- Cmimi Euro
- 359000 €
Në një nga komplekset më të kërkuara të kryeqytetit, Kompleksi Magnet, shitet apartament 3+1+2 me pamje mahnitëse nga Dajti dhe qyteti i Tiranës.
Apartamenti ndodhet në katin e 11-të dhe të fundit të një pallati të ri dhe bashkëkohor, me orjentim jug-lindje.
Apartamenti eshte i arreduar deri ne detajin me te vogel ne menyre bashke kohore.
Kompleksi ofron një jetesë të qetë dhe komode, me parqe dhe ambiente relaksuese, bare e restorante, supermarkete, dyqane, farmaci, shkolla dhe të gjitha facilitetet e nevojshme për një jetesë moderne.
Organizimi i apartamentit:
Paradhomë dhe korridor shpërndarës
Sallon i bollshëm me kuzhinë “open space”, me dritë natyrale dhe dalje në ballkon
Dhoma matrimoniale me tualet “en suite”
2 dhoma gjumi të bollshme
2 ballkone me pamje të hapur
Tualet dite
Një mundësi shumë e mirë investimi ose banimi në një zonë elitare dhe të zhvilluar të Tiranës.
Për më shumë informacion kontaktoni:
Cel. : 0686040168
Apartamenti ndodhet në katin e 11-të dhe të fundit të një pallati të ri dhe bashkëkohor, me orjentim jug-lindje.
Apartamenti eshte i arreduar deri ne detajin me te vogel ne menyre bashke kohore.
Kompleksi ofron një jetesë të qetë dhe komode, me parqe dhe ambiente relaksuese, bare e restorante, supermarkete, dyqane, farmaci, shkolla dhe të gjitha facilitetet e nevojshme për një jetesë moderne.
Organizimi i apartamentit:
Paradhomë dhe korridor shpërndarës
Sallon i bollshëm me kuzhinë “open space”, me dritë natyrale dhe dalje në ballkon
Dhoma matrimoniale me tualet “en suite”
2 dhoma gjumi të bollshme
2 ballkone me pamje të hapur
Tualet dite

Për më shumë informacion kontaktoni:
Cel. : 0686040168
Location information