Tirane, shes apartament 2+1 Kati 2, 116 m² 295.000 € (teg)
- Tirane
- Location Rruga + Nr.
- teg
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 116 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 295000 €
Jetesa që meriton – qetësi, natyrë dhe komoditet në çdo detaj!
Në një nga komplekset më të reja dhe më moderne të Tiranës – East Side Residence, vetëm 2 minuta larg TEG-ut – ofrohet për shitje një apartament unik, që ndërthur stilin bashkëkohor me luksin e hapësirës personale.
Detajet e apartamentit:
2+1 + 2 tualete
Sipërfaqe e brendshme: 116 m²
Bahçe private: 121 m² – një oaz i gjelbër vetëm për ju
Post parkimi dhe depo të përfshira
Faza aktuale: Në suvatim – personalizo çdo detaj sipas shijes tënde!
Çfarë e bën këtë pronë kaq të veçantë?
Bahçja private – vendi perfekt për mëngjese në diell, darka verore, lojëra me fëmijët apo thjesht relaks në ajër të pastër.
Pozicion strategjik – pranë TEG dhe me akses të shpejtë në Unazën e Madhe. Larg zhurmës, por afër gjithçkaje që ju nevojitet.
Cilësi ndërtimi europiane – izolim akustik dhe termik, siguri 24/7, hapësira të gjelbërta, shëtitore dhe ambiente komunitare.
Kompleks i menduar për jetesë elitare – për ata që duan më shumë nga jeta.
East Side Residence
Një kompleks rezidencial i ri dhe modern, projektuar për të ofruar rehati, privatësi dhe stil jetese të përparuar. Ideale për familje, çifte të reja apo investitorë që kërkojnë një pronë me vlerë të qëndrueshme në treg.
Ky apartament nuk është thjesht një banesë – është një mënyrë jetese!
ID e Pronës: IRG119248
Ka hipoteke: Jo
Mos e humb mundësinë për të qenë pjesë e një komuniteti të qetë, të sigurt dhe me standarde të larta.
Në një nga komplekset më të reja dhe më moderne të Tiranës – East Side Residence, vetëm 2 minuta larg TEG-ut – ofrohet për shitje një apartament unik, që ndërthur stilin bashkëkohor me luksin e hapësirës personale.
Detajet e apartamentit:

Çfarë e bën këtë pronë kaq të veçantë?
Bahçja private – vendi perfekt për mëngjese në diell, darka verore, lojëra me fëmijët apo thjesht relaks në ajër të pastër.
Pozicion strategjik – pranë TEG dhe me akses të shpejtë në Unazën e Madhe. Larg zhurmës, por afër gjithçkaje që ju nevojitet.
Cilësi ndërtimi europiane – izolim akustik dhe termik, siguri 24/7, hapësira të gjelbërta, shëtitore dhe ambiente komunitare.
Kompleks i menduar për jetesë elitare – për ata që duan më shumë nga jeta.
East Side Residence
Një kompleks rezidencial i ri dhe modern, projektuar për të ofruar rehati, privatësi dhe stil jetese të përparuar. Ideale për familje, çifte të reja apo investitorë që kërkojnë një pronë me vlerë të qëndrueshme në treg.
Ky apartament nuk është thjesht një banesë – është një mënyrë jetese!
ID e Pronës: IRG119248
Ka hipoteke: Jo
Mos e humb mundësinë për të qenë pjesë e një komuniteti të qetë, të sigurt dhe me standarde të larta.
Contact WhatsApp
Location information