Tirane, shes apartament 2+1 Kati 12, 104 m² (Rruga Luigj Gurakuqi, tek 9-katshet)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 104 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 12
- Cmimi Euro
- 1000 €
Pamje nga Sheshi Skënderbej apo nga Pazari i Ri? Nga një ambient i bukur 1+1, ku intimiteti përshkruhet në çdo hapsirë, tek një 2+1 që ofron hapësirë të mjaftueshme për të shtrirë ide dhe ëndrra, ose një 3+1 që shtron rrugën për një jetë familjare të mbushur me momente të paharrueshme, zgjedhja është e juaja.
Çfarëdo zgjedhje të bëni, të gjitha apartamentet janë projektuar për të përdorur hapësirën në mënyrë të zgjuar dhe efikase.
Bazaar Gate ndodhet në qendër të Tiranës, një nga zonat më strategjike dhe të kërkuara të kryeqytetit. Shumë pak hapa nga sheshi Skënderbej, Opera dhe Pallati i Kulturës!
Mëso më shumë rreth tipologjive të apartamenteve në Bazaar Gate duke kontaktuar +355 69 804 0360 ose dërguar një email në adresën sales@bazaargate.al / www.bazaargate.al
Cel. : 0698040360
Çfarëdo zgjedhje të bëni, të gjitha apartamentet janë projektuar për të përdorur hapësirën në mënyrë të zgjuar dhe efikase.
Bazaar Gate ndodhet në qendër të Tiranës, një nga zonat më strategjike dhe të kërkuara të kryeqytetit. Shumë pak hapa nga sheshi Skënderbej, Opera dhe Pallati i Kulturës!
Mëso më shumë rreth tipologjive të apartamenteve në Bazaar Gate duke kontaktuar +355 69 804 0360 ose dërguar një email në adresën sales@bazaargate.al / www.bazaargate.al
Cel. : 0698040360
Contact WhatsApp