• Tirane, shes apartament 2+1+2+POST PARKIMI , 120 m² 260.000 € (Liqeni i Thatë)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
120 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
260000
Në një nga zonat më të preferuara për banim elitar në Tiranë – pranë Liqenit të Thatë dhe vetëm pak metra nga hoteli luksoz Radisson – ofrohet për shitje një apartament unik që kombinon qetësinë e natyrës me komoditetin urban dhe stilin bashkëkohor të jetesës.

Ky apartament ndodhet në katin e katërt të një ndërtese cilësore, pjesë e një kompleksi të mirëadministruar, me ashensor, akses të lehtë dhe siguri të lartë.
Me sipërfaqe të bollshme prej 120 m², ai është projektuar me kujdes për të ofruar një ambient të ngrohtë, funksional dhe të ndriçuar natyralisht.

Karakteristikat Kryesore:

• Tipologji: 2 dhoma gjumi, 2 tualete, sallon i madh dhe ballkon me pamje panoramike
• Kati: 4
• Organizim perfekt i brendshëm me ndarje funksionale të ambienteve të ditës dhe natës
• Ballkon me pamje të hapur nga liqeni, i përkryer për relaks apo mëngjese të qeta
• Post parkimi i dedikuar, i përfshirë në çmim – një vlerë e shtuar në këtë zonë
• Kuzhinë moderne e integruar, me ndriçim dhe ventilim natyral
• Tualet en suite në dhomën matrimoniale për privatësi maksimale
• Dritare të mëdha, që ofrojnë ndriçim natyral gjatë gjithë ditës

Avantazhet e Zonës:

• Zona e Liqenit të Thatë është një nga më të kërkuarat për shkak të qetësisë, ajrit të pastër dhe afërsisë me natyrën
• Shëtitje buzë liqenit, jogging në mëngjes, kafe në ambiente të qeta – të gjitha këto i ke vetëm pak minuta larg
• Akses i shpejtë në Unazën e Madhe, Autostradën Tiranë-Elbasan, dhe shumë shërbime si shkolla, qendra tregtare dhe institucione shëndetësore

Ky apartament është zgjidhja ideale për familje që kërkojnë cilësi jetese të lartë, por është njëkohësisht edhe një investim shumë i mirë për qira afatgjatë apo afatshkurtër, duke qenë në një nga zonat më të vlerësuara të kryeqytetit.

Çmimi: 260,000 € (përfshirë postin e parkimit)
Neom112772

WhatsApp
Back