• Tirane, shes apartament 2+1 , 104 m² 235.000 € (Kodra e Diellit)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Selite | Kodra e Diellit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
104 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
235000
Kodra e Diellit 1 është një kompleks rezidencial i njohur në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë. Ky projekt ofron një ambiente të rehatshme, moderne dhe të zhvilluar për ata që kërkojnë një jetë ciliësore në një zonë të qetë dhe të gjelbër.

Karakteristikat kryesore të Kodra e Diellit 1:

Apartamenti ka 1 siperfaqje prej 103.7 m2 bruto dhe 95 m2 neto , shitet i mobiluar .

Lokacion strategjik: E vendosur në një nga zonat më të njohura dhe të kërkuara të Tiranës, Kodra e Diellit ofron pamje të bukura mbi qytet dhe natyrë, duke siguruar një atmosferë relaksuese.

Infrastruktura moderne: Kompleksi është ndërtuar me materialet më të mira dhe standardet më të larta, duke ofruar siguri, komoditet dhe funksionalitet për banorët e tij.

Sipërfaqe dhe ndarje: Apartamentet në Kodra e Diellit 1 janë të planifikuara mirë, duke ofruar hapsira të bollshme, ndriçim natyral dhe mundësi të shumta për personalizim.

Shërbime dhe fasilitete: Kompleksi ofron një sërë shërbimesh, si pishina, zona për fëmijë, ambiente rekreative, dhe mundësi parkingu, duke e bërë atë një vend të përshtatshëm për familje.

Qendrat shërbimore: Afërsia me qendrat e ndryshme komerciale, shkolla, spitale, dhe hapësira të tjera publike, e bën Kodra e Diellit 1 një alternativë të shkëlqyer për ata që dëshirojnë të jetojnë në një mjedis të kompletuar.

Mundësi për aktivitete në natyrë: Zona përreth ofron mundësi për ecje, sport dhe aktivitete të tjera në natyrë, duke e bërë atë tërheqëse për ata që i pëlqejnë aktivitetet jashtë.

Kodra e Diellit 1 është një nga projektet më të njohura dhe të suksesshme rezidenciale në Tiranë, e cila vazhdon të tërheqë vëmendjen e njerëzve që kërkojnë një jetë cilësore dhe komoditet në një ambient të bukur.
Legacy113028

WhatsApp
Back