• Tirane, Shes aparature per mbrojte mbitensioni dhe nentensioni 7000 leke (Me instalim ne objekt)

Tirane
Cmimi Euro
70
Shes mbrojte mbitensioni dhe nentensioni.
7000 leke (Me instalim ne objekt, vetem ne Tirane).
Nje vit garanci.
Montohet te kaseta e automateve perdoret si Voltmeter dhe Ampermeter.
Te interesuarit te shkruajne ne WhatsApp ne 0682093137

Funksionet qe ka paisja:
1. Mbrojtje nga mbitensioni.
2. Mbrojtje nga nëntensioi.
3. Mbrojtja nga mbirryma.
4. Ne displei shfaq tensionin dhe rrymen e momentit.
5. Tensioni:230VAC 50Hz.
6. Maksimumi i rrymes 60 Amper(E rregullueshme nga 1-60A).
7. Koha e veprimit të mbrojtjes nga mbitensioni: 0,1s~30s (e parazgjedhur:0,5s).
8. Koha e vonesës së rikuperimit të mbitensionit: 1s~500s (e parazgjedhur:30s).
9. Koha e veprimit të mbrojtjes nën tension: 0,1s~30s (e parazgjedhur:0,5s).
10. Koha e vonesës së rikuperimit nën tension: 1s~500s (e parazgjedhur:30s).
11. Koha e vonesës së rikuperimit mbi rrymë: 1-500 sekonda (e parazgjedhur: 30 sekonda).
12. Koha e vonesës së ndezjes : 1-500 sekonda (e parazgjedhur: 10 sekonda).
 


WhatsApp
Back
Top