Tirane, shes ambjent biznesi , 534 m² 1.062.000 € (Brryli)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 3 Ministria e jashtme | Brryli
- Location Rruga + Nr.
- Brryli
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 534 m²
- Cmimi Euro
- 1062000 €
Në një ndër godinat më të aksesueshme dhe të dukshme të zonës së Brrylit, pranë Maternitetit të Ri, ofrohet për shitje ose qira kati i dytë i një ndërtese me cilësi ndërtimi të lartë dhe organizim funksional.
Karakteristikat kryesore të pronës:
• Sipërfaqe neto: 483 m²
• Verandë e dedikuar: 96 m², ideale për pushime ose shfrytëzim funksional
• Lartësi: 3.60 metra – ofron hapësirë, dritë natyrale dhe ajrosje të plotë
• Organizim aktual: disa ambiente pune të ndara, të cilat mund të transformohen lehtësisht në open space sipas nevojës së aktivitetit
• 7 tualete, të shpërndara në mënyrë komode në gjithë katin
• Akses i dedikuar dhe hyrje më vete
Kjo hapësirë është e përshtatshme për zyra korporatash, qendra edukimi, klinika private, agjenci, laboratorë apo qendra trajtimesh, duke ofruar fleksibilitet maksimal në organizimin e ambienteve.
Me një vendndodhje strategjike, në një nga segmentet më të lëvizura të qytetit dhe me pamje nga rruga kryesore, prona siguron dukshmëri të lartë dhe potencial të shkëlqyer biznesi.
? Adresa: Brryl, Tiranë – pranë Maternitetit të Ri
? Na kontaktoni për një vizitë të pronës.
Atrium118701
Karakteristikat kryesore të pronës:
• Sipërfaqe neto: 483 m²
• Verandë e dedikuar: 96 m², ideale për pushime ose shfrytëzim funksional
• Lartësi: 3.60 metra – ofron hapësirë, dritë natyrale dhe ajrosje të plotë
• Organizim aktual: disa ambiente pune të ndara, të cilat mund të transformohen lehtësisht në open space sipas nevojës së aktivitetit
• 7 tualete, të shpërndara në mënyrë komode në gjithë katin
• Akses i dedikuar dhe hyrje më vete
Kjo hapësirë është e përshtatshme për zyra korporatash, qendra edukimi, klinika private, agjenci, laboratorë apo qendra trajtimesh, duke ofruar fleksibilitet maksimal në organizimin e ambienteve.
Me një vendndodhje strategjike, në një nga segmentet më të lëvizura të qytetit dhe me pamje nga rruga kryesore, prona siguron dukshmëri të lartë dhe potencial të shkëlqyer biznesi.
? Adresa: Brryl, Tiranë – pranë Maternitetit të Ri
? Na kontaktoni për një vizitë të pronës.
Atrium118701
Location information