Tirane, shes ambjent biznesi , 224 m² 672.000 € (Rruga e Kavajës)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
- Location Rruga + Nr.
- Rruga e Kavajës
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 224 m²
- Cmimi Euro
- 672000 €
Shitet Ambient Komercial – Mundësi Investimi në një nga Zonat më të Kërkuara të Tiranës
Vendndodhje – Rruga e Kavajës, përballë Delijorgjit
Në një nga zonat më të frekuentuara dhe me vizibilitet të lartë në Tiranë, ofrohet për shitje një ambient komercial me sipërfaqe totale prej 224 m². Ambienti ndodhet në katin përdhe, ka fasadë xhami, duke e bërë ideal për ekspozim të lartë dhe akses të lehtë për klientët.
Aktualisht i dhënë me qira një biznesi të konsoliduar me qira mujore prej 2,500 Euro, duke ofruar një mundësi të shkëlqyer investimi me të ardhura të menjëhershme.
Karakteristikat kryesore:
Sipërfaqe: 224 m²
Fasadë xhami – ideale për dyqan/showroom/zyra
Lokacion strategjik me lëvizshmëri.
Kontratë qiraje aktive me stabilitet të garantuar
Ambienti është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aktivitetesh komerciale dhe ofron vlerë të shtuar për investitorët që kërkojnë të sigurojnë të ardhura të qëndrueshme dhe afatgjata.
Për më shumë informacion apo për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutem kontaktoni.
everest116475
Vendndodhje – Rruga e Kavajës, përballë Delijorgjit
Në një nga zonat më të frekuentuara dhe me vizibilitet të lartë në Tiranë, ofrohet për shitje një ambient komercial me sipërfaqe totale prej 224 m². Ambienti ndodhet në katin përdhe, ka fasadë xhami, duke e bërë ideal për ekspozim të lartë dhe akses të lehtë për klientët.
Aktualisht i dhënë me qira një biznesi të konsoliduar me qira mujore prej 2,500 Euro, duke ofruar një mundësi të shkëlqyer investimi me të ardhura të menjëhershme.

Sipërfaqe: 224 m²
Fasadë xhami – ideale për dyqan/showroom/zyra
Lokacion strategjik me lëvizshmëri.
Kontratë qiraje aktive me stabilitet të garantuar
Ambienti është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aktivitetesh komerciale dhe ofron vlerë të shtuar për investitorët që kërkojnë të sigurojnë të ardhura të qëndrueshme dhe afatgjata.
Për më shumë informacion apo për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutem kontaktoni.
everest116475
Location information