Tirane, shes Agjensi udhëtimi (e njohur dhe e ngritur) 12.000 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Qender
- Cmimi Euro
- 12000 €
Në Shitje: Biznes Aktiv në Fushën e Udhëtimeve – Mundësi e Rrallë
Shitet një biznes i konsoliduar në sektorin e udhëtimeve, me prezencë të fortë online dhe bazë ndjekësish të angazhuar.
Çfarë përfshihet në shitje:
Çmimi: 12,000€
Ofruesit seriozë janë të mirëpritur për bisedë më të detajuar dhe verifikim të statistikave.
Për më shumë informacion, ju lutem shkruani në emailin juljanlala92@gmail.com ose në whatsapp +355694580320
Shitet një biznes i konsoliduar në sektorin e udhëtimeve, me prezencë të fortë online dhe bazë ndjekësish të angazhuar.
Çfarë përfshihet në shitje:
- Një biznes i cili punon i deleguar, pa nevojën për ndërhyrjen tuaj të përditshme.
- Faqe Instagrami me mbi 36,000 ndjekës organikë, të fituar përmes përmbajtjes virale dhe besimit të ndërtuar ndër vite.
- Mbi 3 milion shikime në muaj në reels, pa përdorur reklama të paguara.
- Rreth 50 mesazhe në ditë nga klientë të interesuar për bileta, udhëtime me buxhet të ulët, paketa turistike dhe më shumë.
- Rrjete sociale aktive dhe sistem i vendosur për publikim, shitje dhe menaxhim klientësh.
- Zyrë funksionale në një nga zonat më të mira të Tiranës, me qira mujore 400€ (opsionale për të vazhduar).
- Ekip i trajnuar dhe përvojë disa vjeçare në treg.
- Strukturë e regjistruar si Sh.P.K.
- Mundësi për tu hapur tek turizmi inbound, turizmi dentar etj.
Çmimi: 12,000€
Ofruesit seriozë janë të mirëpritur për bisedë më të detajuar dhe verifikim të statistikave.
Për më shumë informacion, ju lutem shkruani në emailin juljanlala92@gmail.com ose në whatsapp +355694580320
Contact WhatsApp