• Tirane, shes Çati shtepie

Shesim çatin e nje vile me siperfaqe 150 m2 ku perfshihen tjegulla, ulluqe bakri ,drasat ,binaret dhe materiale per izolimin e zhurmave.
Shesim drirare me siperfaqe 50 m2 shume cilsore.
Shesim kalorifer shum cilsore.
Nr 0684025102
 


WhatsApp
Back
Top