• Tirane, Shërbim Teknik për makineri dhe pajisje estetike, Laser, Solarium etj... në Durrës dhe Tirane

Tirane

Disa nga shërbimet që ofrojmë:​

• Shitje dhe shërbim teknik të makinerive laser dhe aparaturave estetike të gjeneratës së fundit për Dermatologjinë, Mjekësinë Estetike dhe Estetikën Profesionale.
  • Kryejmë shërbimin teknik si në laborator ashtu edhe direkt në ambjentet e klientit. Bëjmë kontrolle dhe inspektime të zakonshme vjetore dhe mirëmbajtjen periodike të planifikuar dhe parandaluese për çdo aparaturë.
  • Furnizojmë pjesë këmbimi për aparatura mediko - estetike edhe të markave të tjera si: llamba IPL, burime laser diodë për dipozitivë laser, elektroda monopolare dhe multipolare për radiofrekuencë, pjesë këmbimi dhe aksesorë për presoterapia dhe për çdo aparaturë tjetër. Bëjmë kërkime të kujdesshme drejt raportit më të mirë cilësi/çmim.
  • Furnizojmë pjesë këmbimi për solariume me presion të lartë dhe të ulët, veçanërisht llampa me presion të ulët, si normale ashtu edhe me kolagjen, si dhe llampa me presion të lartë nga markat më të mira në treg.
  • Ofrojmë mundësinë e blerjes ose marrjes me qira të aparaturave estetike fytyrë e trup dhe gjithashtu për lazer të ndryshëm. Ne mbeshtesim të gjithë klientët në fazën e përzgjedhjes së teknologjisë më të përshtatshme për nevojat dhe buxhetin e qendrës, duke e ndjekur atë në fazat e instalimit, trajnimit dhe menaxhimit të teknologjisë.

Cel. : 0684166067

WhatsApp
Back