• Tirane, ofrojme vend pune AWS DevOps Engineer - me eksperience

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Informatike | Programim
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kompania FORWARD Shpk kerkon kandidate me profil AWS DevOps Engineer per degen e saj ne Tirane.
Pozicioni i ofruar parashikon dizenjim te infrastruktures se aplikacioneve te reja dhe mirembajtjen e aplikacioneve ekzistuese.
Merren ne konsiderate edhe menyra bashkepunimi te tipit freelancing.
FORWARD eshte nje kompani me partneritet italian te perfaqesuar nga OMNIAWAY, shoqeri me eksperience mbi 20 vjecare ne projektimin, realizimin dhe mirembajtjen e aplikacioneve web dhe mobile ne kuader te zgjidhjeve business-to-business (B2B) dhe business-to-consumer (B2C).

Njohurite dhe cilesite e kerkuara:

- eksperience pune te pakten nje vjecare ne AWS (Amazon Web Services) per dizenjimin e ambjenteve si dhe menaxhimin e tyre (monitorim, alerting, recovery)
- njohuri te konsoliduara me GIT dhe platforma versionimi si Bitbucket, Gitlab/Github, etc
- eksperience me ambjentet Linux/Unix
- eksperience me Docker dhe me infrastrukturat multi-container eshte nje plus
- eksperience me gjuhe programimi frontend (Angular, React, JS) dhe backend (Java, PHP, Ruby) si dhe me databazat relacionale eshte nje plus
- aftesi per te punuar ne grup dhe per te zgjidhur probleme te ndryshme
- arsim te larte ne dege informatike (Inxhinieri, informatike, shkenca matematike, ...)

Kandidatet e interesuar jane te ftuar te dergojne CV-ne e tyre ne gjuhen angleze ne adresen job@forward.al

 


Apply
Back
Top