• Tirane, Ofrojme lyerje me boje , Lyerje Shtepie , Lyerje Fasade , Patinime, Gipse

Ofrojme lyerje me boje , Lyerje Shtepie , Lyerje Fasade
, Ambiente tregetare, Stukime, Patinime.
Zgjedhje te ngjyrave nga ju sipas deshires .
Llojet e bojrave qe perdorim jane sipas deshires se
klientit .
Eksperience mbi 15 vjecare ne kete fushe Ne Greqi
Ju ofrojme cmimet me te mira dhe cilesi ne punime ,
garanci dhe korrektesi.
Per cdo informacion na kontaktoni.
Ju faleminderit!
Cel.: +355696963185
 


WhatsApp
Back
Top