• Tirane, ofroj vend pune Shofer

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Shofer
Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit dhe telefonisë fikse për klientët e saj, në të gjithë territorin e Shqipërisë.
Abissnet kërkon të punësojë: Shofer.

Kualifikimet​

  • Të ketë eksperiencë pune shofer për të paktën 3 vjet.
  • Të ketë aftësi komunikuese.
  • Të ketë paraqitje serioze.
  • Të jetë i disponueshëm për të punuar full time.

Nëse dëshironi të aplikoni dërgoni cv në adresën: b.njerezore@abissnet.al ose ne nr: 0692230227

Cel. : 0692230227
 


Apply WhatsApp
Back
Top