Tirane, ofroj vend pune Shitesh ne Dyqan
- Tirane
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Shites/e | Kasier/e
- Gjuha
-
- Eksperienca
- vetem me eksperience
Aladini Trade Partner shpk është lider në shitjet online në Shqipëri
ku menaxhonë disa prej platrofmave më të suksesshme si www.aladini.al www.beba.al www.bukinist.al www.idedhuratash.al
Titulli i pozicionit: Shitesh ne Dyqan
Departmenti: Retail
Vendndodhja: Tiranë
Detyrat dhe Përgjegjësitë
Procedura e Aplikimit:
Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV tuaj dhe letrën e interesit nëpërmjet emailit tek adresa pune@aladini.al .
Ju lutem vini re se do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.
* Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr. 9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë mbi “Mbrojtjen e të dhenave personale”.
ku menaxhonë disa prej platrofmave më të suksesshme si www.aladini.al www.beba.al www.bukinist.al www.idedhuratash.al
Titulli i pozicionit: Shitesh ne Dyqan
Departmenti: Retail
Vendndodhja: Tiranë
Detyrat dhe Përgjegjësitë
- Asistenca ndaj klientit për pyetje dhe informacione që i nevojiten.
- Të kuptojë nevojat e klientit dhe ti dijë ti sugjerojë alternativat më të mira që ne ofrojmë.
- Të demostrojë funksionalitetin dhe mënyrën e punës së produkteve.
- Të mbajë llogarinë e arkës së tij duke berë hapjet dhe mbylljet korrekte të turnit.
- Afësi të shkëlqyera analitike dhe aftësi për të zgjidhur në mënyrë efikase problemet;
- Bashkëpunimi I mirë në grup.
- Të ketë aftësi të mira komunikuese.
- Aftësi të mira në shitje.
Procedura e Aplikimit:
Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV tuaj dhe letrën e interesit nëpërmjet emailit tek adresa pune@aladini.al .
Ju lutem vini re se do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.
* Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr. 9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë mbi “Mbrojtjen e të dhenave personale”.
Apply