Tirane, ofroj vend pune Senior Accountant
- Tirane
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Ekonomist-Financier/e
Kastrati Group, një nga grupet më të mëdha dhe më të njohura të bizneseve në Shqipëri dhe rajon, i themeluar në vitin 1991,po kërkon të punesojë një Senior Accountant për zyrat e saj në Tiranë. Kompania është e angazhuar në sektorë të ndryshëm si energjia, nafta, ndërtimi, shërbimet dhe tregtia,dhe ka një histori të suksesshme si lider në industrinë e saj.
Detyrat:
Kualifikimet:
Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën hr@kastratigroup.al duke specifikuar në subjekt pozicionin për të cilen po aplikojnë.
Detyrat:
- Mbajtja dhe kontrolli i saktë i regjistrave financiarë dhe kontabël.
- Përgatitja e pasqyrave financiare mujore, tremujore dhe vjetore.
- Monitorimi i transaksioneve financiare dhe zbatimi i standardeve kontabël sipas NAS & IFRS.
- Kontrolli dhe miratimi i dokumentacionit financiar për përputhshmëri dhe korrektësi.
- Bashkëpunimi me auditorët e jashtëm dhe të brendshëm gjatë proceseve të auditimit.
- Përcaktimi dhe ndjekja e buxheteve, analizimi i devijimeve dhe përgatitja e raporteve të performancës financiare.
- Mbështetja e menaxhmentit me analiza financiare për vendimmarrje strategjike.
- Trajnimi dhe mentorimi i stafit më të ri në departament.
- Diplomë universitare në Financë, Kontabilitet apo degë të ngjashme.
- Minimumi 3 vite eksperiencë pune në pozicion të ngjashëm si Senior Accountant.
- Preferohet përvojë pune në sektorin privat.
- Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze (në të shkruar dhe të folur).
- Përparësi kanë kandidatët që kanë punuar së fundmi në një zyrë kontabiliteti.
- Aftësi shumë të mira në përdorimin e sistemeve financiarë/kontabël.
- Njohuri të ligjit fiskal dhe përvojë në përgatitjen e deklarimeve tatimore (TVSH, Tatim Fitimi, etj).
- Aftësi të forta analitike, organizative dhe të menaxhimit të kohës.
Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën hr@kastratigroup.al duke specifikuar në subjekt pozicionin për të cilen po aplikojnë.
Apply