Tirane, ofroj vend pune Multimedia Designer
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Marketing
- Gjuha
-
- anglisht
- Eksperienca
- vetem me eksperience
Mundësi punësimi - Multimedia Designer
VEGA Group, është një kompani lider në fushën e energjive të rinovueshme në Shqipëri dhe më gjerë. Të specializuar në sektorin e fotovoltaikës dhe infrastrukturën e karikimit të automjeteve elektrike, ne po udhëheqim rrugën drejt një të ardhmeje të qëndrueshme dhe të gjelbër.
Në kuadrin e zgjerimit të kompanive të saj, për të ofruar një shërbim sa më profesional, VEGA Group po kërkon të zgjerojë stafin me një Multimedia Designer.
Detyrat dhe Përgjegjësitë
Shënime:
Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem dërgoni CV-në tuaj në adresën: rekrutime@vegagroup.al me subjekt “Multimedia Designer”.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë pune.
*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër, do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.
VEGA Group, është një kompani lider në fushën e energjive të rinovueshme në Shqipëri dhe më gjerë. Të specializuar në sektorin e fotovoltaikës dhe infrastrukturën e karikimit të automjeteve elektrike, ne po udhëheqim rrugën drejt një të ardhmeje të qëndrueshme dhe të gjelbër.
Në kuadrin e zgjerimit të kompanive të saj, për të ofruar një shërbim sa më profesional, VEGA Group po kërkon të zgjerojë stafin me një Multimedia Designer.
Detyrat dhe Përgjegjësitë
- Krijimi i materialeve vizuale për rrjetet sociale, website, fushata marketingu, reklama, prezantime dhe materiale print.
- Dizajnimi i infografikave, banerëve, ikonave dhe elementeve të tjera grafike sipas nevojave të kompanisë.
- Prodhimi dhe editimi i videove për qëllime promocionale, edukative ose korporative.
- Zhvillimi i animacioneve dhe efekteve vizuale duke përdorur After Effects ose mjete të tjera të animacionit.
- Krijimi i identitetit vizual dhe ruajtja e një stili unik për brendin e kompanisë.
- Optimizimi i grafikave dhe videove për performancë më të mirë në platformat dixhitale dhe print.
- Bashkëpunimi me ekipin e marketingut dhe zhvillimit për të siguruar që përmbajtjet vizuale janë efektive dhe të përshtatshme për audiencën e synuar.
- Hulumtimi dhe ndjekja e trendeve të fundit në dizajnin multimedial dhe aplikimi i tyre në projekte.
- Menaxhimi i projekteve të dizajnit dhe përfundimi i tyre brenda afateve të përcaktuara.
- Përgatitja e skicave dhe prototipeve për aprovim nga ekipi apo klientët.
- Përdorimi i softuerëve të specializuar si Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects, Premiere Pro, XD, etj.).
- Sigurimi i përputhshmërisë me udhëzimet e markës dhe standardet vizuale të kompanisë.
Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara
- Eksperiencë e mëparshme në një rol të ngjashëm.
- Aftësi të shkëlqyera në përdorimin e softuerëve të dizajnit dhe editimit të videove.
- Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi në ekip.
- Kreativitet dhe aftësi për të menaxhuar projekte të ndryshme njëkohësisht.
- Njohuri mbi trendet më të fundit në dizajnin multimedial dhe marketingun dixhital.
- Njohuri shumë të mira të software të dizajnit grafik si Adobe Creative Suit (Photoshop, Illustrator, InDesign, etj);
- Përvojë në redaktimin e videove dhe grafikave të lëvizshme;
Shënime:
Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem dërgoni CV-në tuaj në adresën: rekrutime@vegagroup.al me subjekt “Multimedia Designer”.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë pune.
*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër, do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.
Apply