Tirane, ofroj vend pune Menaxher dyqani
- Tirane
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Menaxhim strategjik | Drejtues
- Gjuha
-
- anglisht
- Eksperienca
- vetem me eksperience
WELL SH.P.K., me Zyra Qendrore në Autostradën Tiranë – Durrës, km 12, për rrjetin e tij drugstore kërkon të rekrutojë për qytetin e Tiranës punonjës të kualifikuar në pozicionin: STORE MANAGER (MANAXHER DYQANI)
Përshkrimi
Menaxheri i dyqanit është përgjegjës për menaxhimin e përditshëm të dyqanit dhe mbarevajtjen e tij në përputhje me standartet e vendosura nga kompania.
Detyra dhe përgjegjësi:
Kualifikime
Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre në adresën: well.rekrutime@alkosgroup.al
Aplikimet mbyllen më 10 Gusht 2021
*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale"
Përshkrimi
Menaxheri i dyqanit është përgjegjës për menaxhimin e përditshëm të dyqanit dhe mbarevajtjen e tij në përputhje me standartet e vendosura nga kompania.
Detyra dhe përgjegjësi:
- Menaxhimi dhe motivimi i stafit si dhe ndjekja me rigorozitet e disiplinës në punë;
- Maksimizimi i produktivitetit të dyqanit, fokusi tregtar dhe ndërmarrja e veprimeve për të arritur nivelin më të lartë të përfitueshmërisë së dyqanit;
- Ecuria e performancës dhe rritja, përmes ekzekutimit të shkëlqyeshëm operacional dhe komercial;
- Vendosja dhe mirëmbajtja e standardeve të larta për paraqitjen e dyqaneve dhe tregtimin vizual në përputhje me standardet e kompanisë;
- Menaxhon dhe kontrollon nivelin e stokut;
- Mban përgjegjësi për inventarin;
- Mbledhja, filtrimi dhe dërgimi i porosive ditore;
- Zgjerimi i klientelës, nëpërmjet sjelljes së risive dhe rritja e ndërgjegjësimit për brand-in e kompanisë;
- Raportimi mbi ecurinë e punës;
Kualifikime
- Diplomë Universitare në Ekonomik, Marketing;
- Përvojë e mëparshme në pozicione të ngjashme jo më pak se 3 vjecare; (Eksperienca në Retail është avantazh);
- Të kete fokus tregtar me qëllim gjetjen e mënyrave për të nxitur shitjet dhe për të menaxhuar kostot;
- I/e orientuar drejt shitjeve dhe arritjes së rezultateve;
- Aftësi analitike si në kërkim tregu, parashikim dhe menaxhim të zinxhirit të furnizimit;
- Aftësi shumë të mira njohëse të gjuhës Angleze, në komunikim verbal dhe të shkruar;
- Aftësi përdoruese të nivelit të avancuar të paketës MS Office. Të zotërojë programin Financa 5
- Aftësi shumë të mira udhëheqëse, organizative dhe menaxheriale; ndërveprimi në biznes dhe shitje;
- Të zotërojë patentë të klasit B
Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre në adresën: well.rekrutime@alkosgroup.al
Aplikimet mbyllen më 10 Gusht 2021
*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale"
Apply WhatsApp