Tirane, ofroj vend pune Key Account Manager Associate
- Tirane
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Profesioni | Fusha?
- Gjuha
-
Pozicioni : Key Account Manager Associate
Sektori: Korporatave të Medha
Divizioni: Biznesit
Rolet dhe përgjegjësitë kryesore
Nën udhëzimin dhe mbikëqyrjen e KAM-it respektiv:
Kualifikimet e nevojshme
Afati i fundit i aplikimeve është 30 Shtator 2020.
Sektori: Korporatave të Medha
Divizioni: Biznesit
Rolet dhe përgjegjësitë kryesore
- Ruajtja dhe forcimi i imazhit dhe reputacionit shumë të mirë të bankës
- Përmbush detyrat në përputhje me rregulloret e OBA dhe Bankës së Shqipërisë;
- Krijimi i marrëdhënieve shumë të mira me klientët ekzistues dhe të rinj;
- Mbështetje ndaj punës së përditshme të Key Account Managers (KAM).
- Në rast mungese të KAM, zëvendësimi i KAM-it në marrëdhëniet me klientet dhe stafin e bankës;
- Përgatit dhe dërgon raporte të ndryshme supervizorëve direkt/menaxherëve;
- Informohet në mënyrë të vazhdueshme për sektorë dhe industri të ndryshme në territorin e Shqipërisë, tregun bankar për bizneset, praktikat e biznesit dhe praktikat e rregullat e kontabilitetit
Nën udhëzimin dhe mbikëqyrjen e KAM-it respektiv:
- Ofrimin e shërbimeve klientëve korporatë;
- Monitorimi i performancës së kredisë dhe shitjes së produkteve për klientët e portofolit të tyre
- Vlerësimi dhe përgatija e aplikimit për kredi dhe analizës financiare për aprovim dhe sigurimi i dokumentacionit të duhur në dosjen e kredisë si psh Credit Byro, Rating, DCCIT, etj;
- Ndjekja e procesit të aprovimit të kredisë dhe disbursimit dhe të gjitha transaksionet e tjera të portofolit të klientëve të tyre
- Ndjekja dhe monitorimi i kredive problematike të klientëve në portofolin respektiv;
- Sjellja / veprimi si person reference në Bankë duke mbajtur kontakte me Klientët Korporatë të portofolit respektiv
- – Sigurimi i ofrimit në kohë të shërbimeve bankare si psh : transaksionet e pagesës, e-banking, kartat, forex, ndaj klientëve të portofolit të tyre respektiv
- Kontaktim i klientëve potencial dhe prezantimi i imazhit të duhur të Bankës dhe fillimi i promovimit të produkteve të reja të ofruara nga OTP Bank Albania në tregun kombëtar;
Kualifikimet e nevojshme
- Diplomë Universitare, e preferueshme në degën Biznes, Finance-Bankë, Ekonomiks ose MBA;
- Eksperiencë më tepër se 3vjet në Sektorin Bankar, e preferueshme në Departamentin e Korporatave;
- Aftësi shumë të mira komunikimi;
- Aftësi pune në grup;
- Zotërim i mirë i gjuhës Angleze;
- Aftësi në përdorimin e programeve kompjuterike MS office;
- Leje Drejtimi.
Afati i fundit i aplikimeve është 30 Shtator 2020.
Apply