• Tirane, ofroj vend pune Full Stack Senior Developer

Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Web developer
Gjuha
 1. italisht
Eksperienca
vetem me eksperience
PaaSMe sh.p.k eshte ne kerkim te Full Stack Senior Developer ( Asp .Net) . Kompania ka bashkepunim me kompani te medha Italiane dhe tashme prej 2 muajsh ka zyren e saj ne Tirane .
Ne prespektiven e zgjerimit kerkojme persona me eksperience qe do te sherbejne si pike referimi per zhvilluesit e rinj.

Kriteret e aplikanteve:
 1. 2+ eksperience pune ne programim
 2. I gatshem dhe fleksibel per transferta pune jashte vendit
 3. Njohuri ne

 • c#, .Net, WCF (te detyrueshme)
 • HTML, CSS , Bootstrap
 • Javascript, JQuery
 • OOP
 • Microsoft SQL Server
 • SOAP/REST
 • Gjuha e huaj - Italisht(e detyrueshme), Anglisht (Opsionale)

Te interesuarit te nisin CV e tyre ne adresen: paasmealbania@gmail.com.

PaaSMe sh.p.k eshte ne kerkim te Full Stack Senior Developer ( Asp .Net) . Kompania ka bashkepunim me kompani te medha Italiane dhe tashme prej 2 muajsh ka zyren e saj ne Tirane .Ne prespektiven e zgjerimit kerkojme persona me eksperience qe do te sherbejne si pike referimi per zhvilluesit e rinj.
 


Apply
Back
Top