• Tirane, ofroj vend pune Ekonomiste / Financiere

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Ekonomist-Financier/e
  2. Finance-Banke | Sigurime
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Themeluar në vitin 1996, Office Center (Cartolandia) është një nga liderët kryesorë në tregun shqiptar për furnizimin me produkte kancelarike, shkollore, zyrash dhe lodra edukative. Si distributor zyrtar i disa prej markave më cilësore europiane, kompania ka ndërtuar një reputacion të fortë për cilësi, korrektësi dhe përkushtim ndaj klientit. Në vitin 2000, Office Center lançoi produktin e vet më të njohur – fletoren Cartolandia, e cila u përqafua menjëherë nga tregu dhe që prej atëherë është bërë një nga produktet më të shitura dhe më të kërkuara në Shqipëri. Me një gamë të gjerë produktesh që rritet vazhdimisht, kompania ka si mision të plotësojë nevojat e çdo individi që punon me letër çdo ditë, duke operuar gjithmonë me integritet dhe vëmendje ndaj përmirësimit të vazhdueshëm.

Role Description
Ky është një pozicion me kohë të plotë dhe pranë zyrave tona në Tiranë. Llogaritari/ja do të jetë përgjegjës/e për mbajtjen e dokumentacionit financiar, përgatitjen dhe analizimin e pasqyrave financiare, sigurimin e përputhshmërisë me ligjet dhe rregulloret fiskale, si dhe hartimin e buxheteve dhe parashikimeve financiare. Detyrat ditore përfshijnë përpunimin e faturave, pajtimin e llogarive dhe bashkëpunimin me ekipin financiar për raportim të saktë financiar.

Qualifications
• Aftësi në Menaxhimin Financiar, Analizën Financiare dhe Buxhetimin
• Njohuri të mira mbi Parimet Kontabël, Ligjet Tatimore dhe Rregulloret Fiskale
• Eksperiencë me programe financiare dhe Microsoft Office (veçanërisht Excel)
• Vëmendje ndaj detajeve dhe aftësi analitike e zgjidhje problemesh
• Aftësi të mira komunikimi me shkrim dhe me gojë
• Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në grup
• Diplomë universitare në Financë, Kontabilitet apo fusha të ngjashme
• Certifikime profesionale si CPA apo ACCA janë avantazh

Te interesuarit jane te lutur te dergojen email ne kete adrese: oc@officepapeer.al

Apply WhatsApp
Back